Vereniging en bestuurszaken

klik hier voor het beleidsplan

Vergoedingen

De EHBO-Vereniging van Heiloo bestaat geheel uit vrijwilligers en deze ontvangen geen vergoeding voor gemaakte uren etc.

Vrijwilligers die reiskosten maken om de EHBO bij een evenement te verzorgen of voor het volgen van cursussen kunnen deze kosten direct na afloop van het evenement of cursus declareren bij de penningmeester.
Reiskosten worden vergoed vanaf 20 kilometer.
Voor het volgen van aanvullende opleidingen worden afspraken gemaakt.

Het bestuur bestaat uit de volgende functies en personen:

Willem Paauw
GSM 06 46 59 58 56

Arjan Tuin
GSM 06 22 30 96 83

Amber Sprenkeling-De Vries
GSM 06 54 96 72 20

Belangrijke gegevens

KvK-nummer

Bankrekeningnummer

ANBI fiscaal nummer:

Postadres:

De Waard 44

1852 RE Heiloo

EHBO-Vereniging Heiloo heeft de ANBI-Status.

Dit betekent dat giften van en naar onze vereniging fiscaal aftrekbaar zijn.

Belangrijke mailadressen

Materialen.
Verbandmiddelen: Materialen en behoeve van de uitvoer van inzetten van EHBO bij evenementen worden besteld door het bestuur.
Bike's, AED’s en alle overige apparatuur/middelen etc. aanschaf en onderhoud wordt geregeld door het bestuur.
Heeft u op- of aanmerkingen over de geleverde middelen of heeft u aanvulling voor uw tas nodig gebruik dan het contactformulier.

In overige gevallen graag contact opnemen met het bestuur.