EHBO-Vereniging Heiloo is een vereniging van vóór en dóór vrijwilligers.

De leden hebben minimaal het volledige EHBO-diploma, inclusief Reanimatie en bediener AED.

De leden kunnen indien gewenst aanvullende opleidingen volgen als: Wandelletsel, Stop de Bloeding, Drank en Drugs etc.

Onze vereniging heeft ook “deelnemers”.

Een deelnemer volgt de herhalingslessen om het EHBO-diploma/certificaat geldig te houden.

Een aantal deelnemers heeft alleen het certificaat reanimatie en bediener AED.

Het contributiebedrag voor leden met een volledig EHBO-diploma is vastgesteld op € 40,- per jaar.

De kosten voor deelnemers aan de aanvullende opleidingen bedragen:

Opleidingen

Tarief

Diploma EHBO

€ 175,-

Herhalingslessen

€ 40,-

Certificaat reanimatie en bediener AED of herhalingslessen

Verdiepingslessen

€ 40,-

Nieuwe leden die zich gedurende het verenigingsjaar aanmelden betalen hun contributie voor aanvang van de herhalingslessen. U krijgt hier omstreeks december voor het komende jaar een factuur voor thuisgestuurd. Pas na ontvangst van de betaling van de factuur bent u definitief als cursist ingeschreven.

LET OP: Leden dienen de contributie na ontvangst van de nota (omstreeks december) binnen 30 dagen te voldoen. Elk lid is verantwoordelijk voor een tijdige betaling van de contributie, ook al wordt deze door de werkgever betaald. Indien de contributie niet binnen 30 dagen is betaald, volgt een 1e herinnering. Na de 2e herinnering brengen wij 10% extra in rekening. Dit komt doordat we extra kosten moeten maken om deze herinneringen te versturen.

Voor vragen over de contributie en of cursusgeld van EHBO Vereniging Heiloo en/of overige vragen van financiële aard kunt u contact opnemen met de heer Arjan Tuin, penningmeester van de vereniging.

Bankrekening