INFORMATIE OVER DE EHBO-VERENIGING HEILOO

EHBO-vereniging Heiloo

De vereniging is in 1946 opgericht.

In 2015 werd EHBO Heiloo een onderdeel van het Rode Kruis.

En in 2019 ging de club weer zelfstandig verder.

EHBO-vereniging Heiloo is er voor en door Heiloo. De enthousiaste leden houden hun EHBO-kennis op peil of breiden deze uit. Deze kennis brengen zij in de praktijk tijdens de vele evenementen waar zij als EHBO'er aanwezig zijn.

EHBO-vereniging Heiloo is met bijna 75 jaar ervaring en 20 actieve leden een gewaardeerde partner voor alle bedrijven en organisaties die evenementen organiseren in en rond Heiloo.

EHBO-vereniging Heiloo organiseert daarnaast cursussen voor mensen die (nog) geen lid zijn, maar wel willen leren hoe zij zelf EHBO kunnen verlenen of hun diploma geldig willen houden.

Ga jij een cursus volgen? [Cursussen], staat uw keuze er niet bij informeer dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in. [Contact]

Wil je meehelpen op een evenement? [Evenementen]

Organiseer je een evenement en heb je EHBO'ers nodig? Aanvraagformulier [Aanvraagformulier]

EHBO-vereniging Heiloo kijkt uit naar je bericht[Contact]